Facebook icoon

Gemeente Amsterdam kiest voor innovatief non-infill veld van Sallandse United

Hieronder vindt u de meest recente nieuwsberichten en de uiteenlopende projecten die we realiseren.

Daarnaast informeren wij u hier ook graag over evenementen en actualiteiten in onze sector.

 

Als één van de voorlopers in Nederland gaat Sallandse United een non-infill kunstgrasveld bouwen bij Sportpark de Eendracht in Amsterdam. Een non-infill veld bevat geen infill granulaat zoals SBR, EPDM, kurk of TPE. Toch wordt dezelfde demping geëvenaard door een zeer hoog aantal vezels in de mat. Daar komt bij dat de onderhoudskosten van een dergelijk veld lager zijn. Ten slotte elimineert een non-infill veld de SBR discussie. Hierom en ook wegens milieuaspecten heeft de gemeente Amsterdam gezocht naar alternatieven en gekozen voor het non-infill veld van Sallandse United.

< Ga terug