Facebook icoon

i-Boarding

i-Boarding is een verzamelnaam van boarding- en speelveldjes die de afgelopen jaren mede door Sallandse United ontwikkeld zijn en opgenomen in ons programma.

Neem hier rechts ook even een kijkje onder “Meer referenties” voor mooie projecten in beeld.

i-Boarding een verzamelnaam van boarding- en speelveldjes.

i-Boarding is een verzamelnaam van boarding- en speelveldjes die de afgelopen jaren mede door Sallandse United ontwikkeld zijn en opgenomen zijn in ons programma. Bij boardingveldjes is het van belang te benoemen waar het project wordt gerealiseerd, wat de belangrijkste gebruiksfuncties zullen zijn, wie de veldjes gebruiken en eventueel hoe vandalismebestendig de constructie dient te zijn. Bij onze oplossingen staan kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en functionaliteit voorop. Onze standaardoplossingen zijn verkrijgbaar voor verrassend haalbare prijsniveaus, volledig geïnstalleerd.

Verhuur

Een deel van de boarding systemen van Sallandse United zijn ontwikkeld voor portable gebruik. Wij bieden u, afhankelijk van beschikbaarheid, dan ook onze systemen aan in de verhuur. Wij verzorgen opbouw en installatie van het kunstgras; indien gewenst voor 1 dag of meerdaags gebruik.