Facebook icoon
Download het productblad

i-Dome

i-Domes is een verzamelnaam van overdekte sportfaciliteiten die de afgelopen jaren mede door Sallandse United ontwikkeld zijn en opgenomen zijn in ons programma. Een perfect antwoord op de toenemende vraag naar overdekte sportfaciliteiten.

Neem hier rechts ook even een kijkje onder “Meer referenties” voor mooie projecten in beeld

i-Dome is een verzamelnaam van overdekte sportfaciliteiten.

Een range van sportkoepels van diverse grootte, die uitgerust kunnen worden met diverse sportvloeren, voetbal, tennis, multisport en meer. Deze constructie van een houten frame met een geweven doek en een ondergrond van kunstgras is voordelig en biedt vele gebruiksmogelijkheden.

Met deze voorzieningen kunt u sporters een betaalbare voorziening bieden waarvan het gehele jaar gebruik kan worden gemaakt. De halletjes zijn flexibel, duurzaam, comfortabel, esthetisch verantwoord en geven overdag een ware daglicht beleving. Dit alles voor een beperkte investering vergeleken met een traditionele sporthal en zonder de nadelen van de klassieke blaashal.

Wij voorzien de domes met verlichting, optioneel met verwarming en bepalen in overleg de behoefte aan kleedruimte en douche- en toiletgelegenheid.

Voor verdere gegevens download het productblad.