Facebook icoon
Download hier uw referentiebladen

Hockeyvelden

Sallandse United biedt drie soorten kunstgras hockeyvelden. Afhankelijk van uw wensen en het gebruik bieden wij drie typen velden: zandingestrooid, semi-water en watervelden. De hockeyvelden zijn duurzaam en geschikt voor intensief gebruik, waardoor u altijd een topkwaliteit speelveld krijgt.

Neem ook hier rechts even een kijkje onder “Meer referenties” voor mooie projecten in beeld.

De kunstgras hockeyvelden worden geïnstalleerd op een zachte sporttechnische laag of een harde ondergrond voorzien van een elastische laag.

Onze kunstgras hockeyvelden worden geïnstalleerd op een zachte sporttechnische laag of een harde ondergrond voorzien van een elastische laag (e-layer of foamlayer). Afhankelijk van uw wensen en het gebruik bieden wij drie typen velden: zandingestrooid, semi-water en watervelden.

Instrooiing met zand kan volledig of gedeeltelijk. Bij volledig instrooien ontstaat een vlak en stabiel hockeyveld met een zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Bij gedeeltelijk instrooien wordt het veld helemaal bedekt door het bovenste deel van de kunstgrasvezels.

Deze toplaag zorgt ervoor dat de bal vloeiender en sneller rolt en het de eigenschappen van een waterveld evenaart. Wij adviseren hierbij een beregeningsinstallatie toe te passen, maar noodzakelijk is het niet.

Voor verdere gegevens download het productblad.