Facebook icoon

(Wedstrijd)banen voor atletiek

Er bestaat een groot verschil tussen recreatief gebruikte trainingsfaciliteiten en wedstrijdbanen voor (top)atleten. Sallandse United heeft een keuze uit vier typen toplagen.

Neem ook even een kijkje onder “producten” voor meer toelichting!

23-11-2016

Atletiekbaan Eibergen

De kunststof toplaag is verwijderd waarna er een nieuwe toplaag is aangebracht. Het D-segment t.b.v. speerwerpen en hoogspringen is uitgevoerd met een nieuwe sporttechnische laag.

Lees meer >
23-11-2016

Hindernisbaan Koning Willem III Kazerne

Sallandse Wegenbouw heeft verschillende werkzaamheden uitgevoerd op de Koning Willem III Kazerne in opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het verwijderen van het terrein en het herinrichten van het terrein.

Lees meer >
22-11-2016

Internationale Hindernisbaan Ermelo

Sallandse Wegenbouw heeft op de legerbasis in Ermelo een nieuwe hindernisbaan aangelegd. De werkzaamheden bestonden uit het verwijderen van de oude hindernisbaan en het aanleggen van een nieuwe hindernisbaan op een andere locatie.

Lees meer >
18-11-2015

Atletiekbaan AV Atletics Nijverdal

De eerste atletiekbaan aangelegd door Sallandse Wegenbouw en nog volop in gebruik voor meerdere evenementen.

Lees meer >
26-8-2015

Aanleg atletiekbaan AV Nijkerk

Sallandse United heeft atletiekbaan aangelegd die meerdere sporten mogelijk maakt. Daarnaast is de 200 meter sprintbaan aan een kant verlengd zodat er een 100 meter sprintbaan ontstaat.

Lees meer >
23-5-2015

Hindernisbaan Landstede Harderwijk

Het werk is gebaseerd op het Design en Construct principe waarbij zowel het ontwerp als de uitvoering onderdeel was van het project. Dit is mede ontstaan door de komst van een AZC op het terrein aan de Mecklenburglaan. Hierdoor moest de terreinindeling worden aangepast.

Lees meer >