Facebook icoon

Hockeyvelden

Sallandse United biedt drie soorten kunstgras hockeyvelden. Afhankelijk van uw wensen en het gebruik bieden wij drie typen velden: zandingestrooid, semi-water en watervelden. De hockeyvelden zijn duurzaam en geschikt voor intensief gebruik, waardoor u altijd een topkwaliteit speelveld krijgt.

Neem ook even een kijkje onder “producten” voor meer toelichting!

6-10-2017

Upgrade sportpark Groot Sypel

Voor het voetbalveld is er gekozen voor een nieuw systeem, namelijk de 45 millimeter kunstgrasmat van ACT Global. De kunstgrasmat is geïnstalleerd op een schockpad wat is gevuld met zand en EPDM.

Lees meer >
22-9-2017

Waterveld voor Hockeyclub QZ

Na jaren van intensief gebruik voldoet veld 2 niet meer aan de wensen van hockeyclub QZ. Hierop hebben zij besloten dit zandveld te laten renoveren, zij hebben ervoor gekozen om het veld gelijk om te bouwen naar een volledig waterveld.

Lees meer >
25-11-2015

2e hockeyveld HC Nijkerk

Opdrachtgever voor de aanleg was de Stichting Sportcomplex Watergoor. Directievoerder van dit project was de gemeente Nijkerk.

Lees meer >
25-11-2015

Kunstgras hockeyveld MHC Nunspeet

Een zand ingestrooid kunstgrasveld voor MHC Nunspeet compleet met ballenvanger en verharding rondom het veld.

Lees meer >
25-11-2015

Uniek hockeyveld MHC Epe

Een uniek hockeyveld inclusief inrichtingsmaterialen in circa 4 weken. MHC Epe speelt nu op kunstgras, een sanddressed systeem dat de kwaliteiten van een waterveld benadert.

Lees meer >