Facebook icoon

Multifunctionele sportvelden

Altijd al meerdere sporten op hetzelfde veld willen uitvoeren? Dat kan! De Sallandse United kan zorg dragen voor de realisatie van een multifunctioneel kunstgrasveld, die zaaleigenschappen benadert. Door het aanbrengen van verschillende lijnen is het veld geschikt voor meerdere sporten.

Neem ook even een kijkje onder “producten” voor meer toelichting!

23-2-2018

Multiveld Johannes Postkazerne

Naast vervangen van het kunstgras is er ook het hek- en straatwerk rondom geheel hersteld en gerenoveerd. Door de vele belijning en kleuren ziet her geheel er zeer aantrekkelijk uit.

Lees meer >
9-11-2016

Kunstgrasveld Universiteit Twente

De uitkomende sporttechnische laag van zand/rubber is direct na ontgraven gezeefd, met als doel om het zand en rubber van elkaar te scheiden. Het zand en rubber zijn namelijk voor een groot deel hergebruikt voor een ander sportproject vlakbij de universiteit

Lees meer >
27-6-2016

Herinrichting Frankenspad

Sallandse United heeft in opdracht van de gemeente Harderwijk een gebied rondom het Frankenspad opnieuw ingericht. Een deel van het Frankenspad heeft een nieuw tracé gekregen. Het fietspad is vervangen door rood asfalt inclusief een fundatie van menggranulaat. Verder is de rest van de tegelverharding allemaal vervangen voor nieuwe tegelverharding. Daarnaast is het bestaande kunstgrasveldje […]

Lees meer >
18-3-2016

Multifunctioneel kunstgrasveld in Harderwijk

Een multifunctioneel kunstgrasveld met de afmeting van 25 bij 37.5 meter voor meerdere sporten met een Yalp Sutu wand.

Lees meer >
2-12-2015

Multifunctioneel kunstgrasveld SV Voorwaarts Twello

In het kunstgras zijn grondpotten gerealiseerd om het veld ook voor volleybal geschikt te maken.

 

Lees meer >
18-11-2015

Trap-speelveldje woonwijk Enschede

Het multifunctioneel veld is een aanwinst voor de buurt. Door het open karakter is er sociale controle en is het een veilige speelplek.

Lees meer >