Facebook icoon

Voetbalvelden

Kunstgras voor voetbal moet de eigenschappen van natuurgras hebben met als extra voordelen: intensievere belasting, bespeelbaar bij elk weertype en eenvoudig onderhoud. Sallandse United biedt verschillende kunstgrassystemen aan voor voetbal afgestemd op de wensen en eisen van de opdrachtgever.

Neem ook even een kijkje onder “producten” voor meer toelichting!

6-10-2017

Upgrade sportpark Groot Sypel

Voor het voetbalveld is er gekozen voor een nieuw systeem, namelijk de 45 millimeter kunstgrasmat van ACT Global. De kunstgrasmat is geïnstalleerd op een schockpad wat is gevuld met zand en EPDM.

Lees meer >
5-10-2017

Renovatie kunstgras MVV’29

Op het grote voetbalveld is er gekozen voor de DX60 van ACT Global wat een zeer solide kunstgrasmat is. Voor het pupillenveld is er gekozen voor de SX24 van ACT Global.

Lees meer >
3-10-2017

Nieuw kunstgras voor VV Berkum

Voor aanvang van de werkzaamheden zijn er in overleg met KIWA ISA diverse proefstukken gemaakt en gevuld met verschillende hoeveelheden infill. Dit is gedaan, omdat er voor aanvang van het werk nog onbekend was hoe de nieuwe kunstgrasmat zou reageren op de bestaande onderlaag.

Lees meer >
22-9-2017

Kunstgrasvoetbalveld VC Fleringen

Deze club heeft gekozen voor een hoogwaardig product van ACT Global , de Extreme Turf DX 60. De Sallandse United was al in een vroeg stadium betrokken bij het ontwerp van dit project.

Lees meer >
15-9-2017

Nieuw kunstgras voor Apeldoornse Boys!

De bestaande kunstgrasmat is opgenomen en afgevoerd voor recycling. De bestaande sporttechnische laag is gehandhaafd en opnieuw geprofileerd. Hierop is een ACT Global DX 60 kunstgrasmat aangebracht, deze is ingestrooid met zand en rubbergranulaat. Vanwege de behoefte van de vereniging om het veld snel weer in gebruik te nemen zijn alle werkzaamheden binnen een periode van 2 weken uitgevoerd.

Lees meer >
16-11-2016

Kunstgrasveld voor VV Langeveen

Het veld is voorzien van een drainagesysteem welke zorgt voor een juiste afwatering. Het geheel is afgewerkt met verharding en hekwerk rondom.

Lees meer >
19-7-2016

Hybride voetbalvelden sportpark De Veldkant

Sallandse United heeft 2 hybride velden aangelegd op het sportpark De Veldkant te Eerbeek. De banenkunstgras zijn aan elkaar genaaid en aansluitend is de kunstgrasmat gevuld met speciale dressing grond tot 2 centimeter onder de vezel.

Lees meer >
2-12-2015

Geweven kunstgrasmat ATC ’65 Hengelo

Met de keuze voor de nieuwste geweven kunstgrasmat met shockpad gaat de club voor absolute topkwaliteit.

Lees meer >
25-11-2015

Natuurgrasvelden Blauw Wit ’66 Holten

2 gerenoveerde natuurgrasvelden op sportpark ’t Vletgoor bij Blauw Wit ’66 in Holten. De Sallandse United heeft voor en tijdens dit project de opdrachtgevers geadviseerd.

Lees meer >
25-11-2015

Veldverwarming FC Twente FBK complex

Om topprestaties te kunnen leveren en in de winter op natuurgras te kunnen blijven spelen, is veldverwarming noodzakelijk.

Lees meer >